Καλωσήρθατε στο διαδικτυακό τόπο της Γωγώς Δελογιάννη
GogoDelogianni Portraits-12

Γωγώ Δελογιάννη

«Το φαγητό είναι, για μένα, μια βρώσιμη φροντίδα.» , «Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς.» Αν αντέχετε κι άλλα τέτοια τσιτάτα, βρείτε με και στα social media, εδώ από κάτω, τα λέω συχνά.

Bio

Τα βιογραφικά δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου χαρτί. Πάντα θεωρούσα κάπως ημιτελές να προσπαθώ να περιγράψω τον εαυτό μου μόνο μέσα από τους τίτλους που είχα έως τότε κατακτήσει.

Ωστόσο, για να συστηθώ, θα σας πω ότι είμαι από δυο μικρά χωριά, το Νέο Ηραίο Άργους και το Ριζοβούνι Πρεβέζης. Έχω σπουδάσει τη νομική επιστήμη στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής και έχω δουλέψει σε αυτή τη δουλειά γύρω στα 8 χρόνια, αν συνυπολογίσω και τα χρόνια της νιότης και της άσκησής μου.

Κάπου εκεί αποφάσισα ότι ήμουν έτοιμη για τη μεγάλη αλλαγή. Κι έτσι, εδώ και 4 χρόνια μαγειρεύω επαγγελματικά και ζω απ’ αυτό.

Θεωρώ τιμή και μεγάλη επαγγελματική επένδυση να μαγειρεύω για όλους, όπως ακριβώς για τους αγαπημένους μου. Κι αυτό κάνω. Φτιάχνω το φαγητό που θα φας μια Κυριακή σε ένα αγαπημένο σου τραπέζι. Το φαγητό που θα προσφέρεις με περηφάνια. Το φαγητό που μπορεί να σε ζεστάνει, μετά από μια δύσκολη μέρα.

Αυτό που οι Άγγλοι λένε comfort food.

Εδώ, θα φτιάχνουμε μαζί το δικό σας φαγητό. Το δικό σας φροντισμένο πιάτο για τους δικούς σας αγαπημένους.

Σας καλωσορίζω κι ελπίζω να ευχαριστιέστε και να ξαναέρχεστε!

Φιλιά,

Γ.